Warmtepomp

Energiezuinige en milieuvriendelijke warmtepompen voor uw project

Overweegt u een energiezuinige en milieuvriendelijke warmtepomp te plaatsen in uw woning of bedrijf? Ontdek hier waarom dit een verstandige keuze kan zijn voor uw project. Het is een energiezuinige, betrouwbare en duurzame manier om het huis te verwarmen en ook te koelen! Warmtepompen benutten tot wel 75% gratis energie uit de lucht, bodem of het grondwater en bieden efficiënte oplossingen voor diverse situaties. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de grootte van het huis, de isolatie, de beschikbare ruimte en het budget. Wij bij Olivier De Wilde Technics helpen u graag bij de zoektocht naar de ideale verwarmingstoepassing voor uw situatie!

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

 • Energiezuinigheid
  Door warmte uit omgevingslucht, grondwater of de grond te halen, verbruiken warmtepompen aanzienlijk minder energie dan traditionele verwarmingssystemen. Dit resulteert in lagere energiekosten op lange termijn. Er zijn verschillende soorten warmtepompen, wij helpen graag zoeken naar het type dat past bij uw specifieke situatie.
 • Milieuvriendelijkheid
  Warmtepompen stoten minder broeikasgassen uit dan systemen op gas of stookolie, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn die bijdraagt aan een verminderde CO2-uitstoot.
 • Comfort
  Naast efficiënt verwarmen kunnen bepaalde warmtepompen ook koelen tijdens de warme zomermaanden. Daardoor wordt een aangenaam klimaat gegarandeerd in de woning het hele jaar door.
 • Subsidie en/of premies
  De subsidies en/of premies wijzigen regelmatig en zijn raadpleegbaar via www.premiezoeker.be.
 • Lange levensduur en weinig onderhoud
  Warmtepompen hebben over het algemeen een lange levensduur en vereisen relatief weinig onderhoud. Regelmatig onderhoud door een professional verzekert optimale prestaties en duurzaamheid.

Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Laat ons samen uw project bekijken en de ideale warmtepompoplossing vinden die aan uw behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op via info@olivierdewilde.be of via contactformulier voor een vrijblijvende offerte op maat van uw woning.

Kies voor energie-efficiëntie, comfort en milieuvriendelijkheid met een warmtepomp van Olivier De Wilde Technics!

Warmtepomp

Inspiratie

Een aantal merken waarmee wij samenwerken (niet-gelimiteerd):

Vaillant
Viessmann
Remeha
Panasonic
Bulex