Loodgieter in regio Destelbergen – Heusden?

Loodgieter in regio Destelbergen – Heusden: uw betrouwbare HVAC specialist
Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in regio Destelbergen – Heusden? Zoek niet verder. Wij zijn specialist in centrale verwarmingstoepassingen (zoals gaswandketels, warmtepompen, airco’s en hybride-installaties) evenals voor badkamers en sanitaire installaties en aanverwante toepassingen.

Waarom kiezen voor het team Olivier De Wilde Technics?

Als ervaren (+10 jaar) HVAC-installateur en loodgieter bedienen wij graag onze klanten in de regio groot Gent en omliggende gemeenten waaronder Gent en alle deelgemeenten, Wachtebeke, Lochristi, Destelbergen, Heusden, Laarne, Kalken, Overmere, Berlare, Lokeren, Wetteren, Melle, Merelbeke, Oosterzele, St-Martens-Latem, Drongen, Evergem, Sint-Amandsberg, …). Of het nu gaat om een dringende reparaties, renovatieprojecten, nieuwbouw of andere (on)geplande installaties, wij staan klaar om u professioneel van dienst te zijn. Kiezen voor Olivier De Wilde Technics maakt ons oprecht gelukkig!

Onze diensten als HVAC installateur/loodgieter/installateur

Met meer dan 10 jaar ervaring als HVAC expert bieden wij uitgebreide diensten aan zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. Ook voor badkamers en sanitaire installaties kan u bij ons terecht. Of u nu opzoek bent naar een ontspannende wellness-badkamer of een praktische badkamer voor de ochtend- en avondspits, wij realiseren uw project binnen uw wensen en budget.

Noodreparaties bij HVAC komen meestal onverwacht, wij trachten steeds snel een oplossing te bieden en de problemen op te lossen.

Samenwerken? Neem vandaag nog contact op met ons!

Heeft u een dringende reparatie of herstelling nodig, een offerte-aanvraag of gewoon een algemene vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@olivierdewilde.be
U kan ook ons contactformulier invullen met meer informatie over uw project: Contacteer ons

Wij streven ernaar snel te reageren en samen tot de best mogelijke oplossing te komen.

Bekijk gerust onze Realisaties.

Wij kijken ernaar uit met u samen te werken aan uw project!