Waterontharder

Waarom kiezen voor een waterontharder?

Waarom kiezen voor een waterontharder (of waterverzachter)?
Heeft u last van kalkaanslag thuis? Bent u het beu om regelmatig apparaten en toestellen te ontkalken? Dan is een waterontharder de oplossing waar u naar op zoek bent. Bij Olivier De Wilde Technics bent u aan het juiste adres voor correct advies om een waterontharder aan te schaffen!

Hoe werkt een waterontharder?

Een waterontharder is ontworpen om de mineralen die hard water veroorzaken, zoals calcium en magnesium, te verwijderen. Door deze mineralen te neutraliseren, voorkomt een waterontharder de vorming van kalkaanslag op uw sanitair en andere apparaten. Daardoor wordt een langere levensduur bekomen.

Delta Talent waterontharder

Meestal kiezen wij samen met onze klanten voor een Delta Talent waterontharder. Traditionele waterontharders verbruiken elektriciteit maar de Delta Talent waterontharders hebben geen stopcontact nodig en werken zonder elektriciteit. De Talent waterontharders worden ook gespoeld net als de traditionele waterontharders maar de spoeling gebeurt op basis van het door de gebruiker afgenomen watervolume.

De opstart van het toestel gebeurt door de fabrikant waarbij de waterhardheid gemeten wordt voor een correcte efficiënte instelling. Geen standaard gemiddelde instellingen dus voor een Delta Talent waterontharder. Bovenop de 2-jaarlijkse fabrieksgarantie geldt er een verlengde garantie op onderdelen van 5 jaar. Indien er tweejaarlijks een onderhoud gebeurt op het toestel kan er een verlengde garantie op onderdelen zijn tot 15 jaar.

Bovendien kiest u voor een ‘Made in Belgium’ product wanneer een Delta Talent waterontharder geplaatst wordt door Olivier De Wilde Technics. De ontwikkelaar ervan is een Belgisch bedrijf EN de productie gebeurt in samenwerking met maatwerkbedrijf De Brug vzw in Mortsel.
Meer info kan u hier terugvinden: https://www.delta-professional.be/nl/huishoudelijk/talent-ontharders

Voordelen van een waterontharder

Wij kiezen graag voor hoogkwalitatieve waterontharders die zijn ontworpen om langdurige en betrouwbare prestaties te leveren.

Ons team staat klaar om u te helpen kiezen van de juiste waterontharder die aan uw specifieke behoeften voldoet. Wij installeren op een professionele manier uw nieuwe waterontharder en blijven beschikbaar voor onderhoud en vragen na aankoop.

Klaar om afscheid te nemen van kalkaanslag en te genieten van de voordelen van zacht water? Contacteer ons dan snel (of via info@olivierdewilde.be) en ontdek ons voorstel voor uw waterontharder!