Badkamer(renovatie)

Olivier De Wilde Technics, uw partner in badkamers en renovatieprojecten. Bent u op zoek naar een ervaren installateur voor de renovatie van uw badkamer? Of heeft u een betrouwbare aannemer nodig voor uw nieuwbouwproject? Zoek dan niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat via info@olivierdewilde.be of ons contactformulier.

Creëer de badkamer van uw dromen

De badkamer is het centrum van uw dagelijkse routine waar functionaliteit en esthetiek samenkomen. Of u nu een badkamerrenovatie plant of een volledig nieuwe badkamer wenst samen te stellen, wij bieden graag de juiste totaalaanpak om uw visie te realiseren. De mogelijkheden in sanitaire toestellen zijn ontelbaar. Landelijk, strak, budget of wellnessproof: alles kan! Wij helpen u graag verder met onze totaalaanpak!

Stappen naar de badkamer uit uw dromen

  • Bepaal uw budget:
    Wij helpen u bij het opstellen van een realistisch budget zodat een badkamer kan gecreëerd worden die aan uw wensen voldoet binnen uw budget.
  • Zorg voor een ontwerpplan
    Denk na over de doelstellingen voor de renovatie of nieuwe badkamer. Wilt u meer ruimte, een moderne uitstraling of juist een wellnessomgeving? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes.
  • Kies duurzame materialen
    Kies voor hoogwaardige en duurzame materialen die passen bij uw stijl en behoeften. Of het nu gaat om tegels, mortex, bepleistering, wandpanelen, in- of opbouwkranen, wij helpen u graag bij elke stap in dit proces.

Samen op weg naar uw ideale badkamer

Met onze expertise en uw visie gaan we samen op zoek naar de ideale badkamer die aan al uw wensen voldoet. Van ontwerp tot installatie, wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking die jarenlang plezier garandeert.

Waterbehandeling

Bij het gebruik van hard water is het installeren van een waterontharder (of waterverzachter) essentieel om uw sanitaire voorzieningen en leidingen in topconditie te houden. Uw badkamer en andere toestellen zullen u dankbaar zijn. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Neem vandaag nog met ons contact op om uw badkamerdromen werkelijkheid te maken. Wij kijken ernaar uit om uw dromen te realiseren en samen te werken aan uw project! E-mail naar info@olivierdewilde.be of gebruik ons contactformulier.

Badkamerinspiratie

Meer badkamerinspiratie kan u hier terugvinden:

Desco

STG