Centrale verwarming

Centrale verwarming voor uw comfort. Verwarming is onmisbaar in onze woningen. Is uw installatie aan vernieuwing toe? Wij staan voor u klaar om een nieuwe verwarmingsoplossing op maat aan te leveren, perfect afgestemd op uw specifieke behoeften. Bij Olivier De Wilde Technics bieden wij expertise in zowel gasgestookte systemen als warmtepompen en hybride-installaties, geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Onze diensten

  • Gasgestookte verwarmingsinstallaties (ketels)
    Wij installeren uw nieuwe hoogefficiënte gasgestookte condenserende gaswandketel die zal zorgen voor een comfortabel en energiezuinige verwarming van uw woning.
  • Warmtepompen
    Voor wie op zoek is naar een duurzame en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing bieden wij graag een offerte op maat voor een warmtepomp installatie die gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen.

Onze ervaren stielmannen zorgen voor de installatie van alle benodigde toebehoren zoals schouw, leidingwerk, pompen, sturing en nog zoveel meer.

Onderhoud en service

Na installatie herinneren wij u graag aan het wettelijk verplichte onderhoud van uw verwarmingsinstallatie. Ons team beschikt over de juiste erkenningen en expertise voor het correct onderhoud en afstelling van uw installatie zodat u kunt genieten van een veilige en efficiënte werking van het systeem.

Neem contact met ons op

Heeft u verdere vragen over onze verwarmingstoepassingen of wenst u een offerte op maat? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen via info@olivierdewilde.be of via ons contactformulier . Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een voorstel op maat uit te werken.

Centrale verwarming voor uw comfort! Investeer in uw comfort met een professioneel geplaatste verwarmingstoepassing door Olivier De Wilde Technics!

Inspiratie

Een aantal merken waarmee wij samenwerken (niet-gelimiteerd):

Vaillant
Viessmann
Remeha
Panasonic
Bulex