Contacteer ons

Olivier De Wilde Technics bv – Uw betrouwbare partner in technische verwarmings- en sanitair oplossingen

Welkom bij Olivier De Wilde Technics, uw professionele partner voor technische dienstverlening in de regio groot Gent en aangrenzende gemeenten. Wij staan klaar om u te helpen met een breed scala aan technische oplossingen. Contacteer ons nu!

Onze diensten

Installatie en Onderhoud: Wij bieden deskundige installatie en regelmatig onderhoud van verwarmingssystemen, sanitaire voorzieningen en meer.

Renovatie en Nieuwbouw: Of u nu uw huis renoveert of een nieuwe woning bouwt, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw behoeften en budget.

Technische Service: Ons ervaren team staat klaar om technische problemen snel en efficiënt op te lossen, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Regio groot Gent en aangrenzende gemeenten

Hoewel wij gevestigd zijn in Destelbergen – Heusden strekt onze service zich uit over de hele regio groot Gent en omliggende gemeenten. We verwelkomen elke aanvraag met open armen.

Neem contact met ons op

Heeft u verdere vragen over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons steeds telefonisch bereiken op het nummer 0498 61 05 51 of via e-mail info@olivierdewilde.be

Voor specifieke vragen met betrekking tot onderhoud kan u rechtstreeks contact opnemen met Stephanie via stephanie@olivierdewilde.be

Wij kijken ernaar uit u van dienst te zijn!

Dendermondesteenweg 601
9070 Destelbergen

0498 61 05 51
info@olivierdewilde.be
stephanie@olivierdewilde.be

email ons