Vloerverwarming

Ontdek vloerverwarming: comfortabele verwarming onder uw voeten!

Wat is vloerverwarming?

Vloerverwarming is een aangename manier om de woning op een gelijkmatige temperatuur te brengen. Dit verwarmingssysteem wordt onder de vloeroppervlakte van een gebouw geïnstalleerd om warmte gelijkmatig te verspreiden en zo een comfortabele binnenomgeving te creëren. Het werkt door warm water door buizen te laten circuleren die onder de vloer zijn geplaatst.

Voordelen van vloerverwarming?

  • Energiezuinig
    Vloerverwarming werkt op een lagere temperatuur van ongeveer 35 °C wat resulteert in minder energieverbruik. Dit maakt het ideaal in combinatie met een warmtepompsysteem.
  • Gelijkmatige warmteverdeling
    In tegenstelling tot traditionele radiatoren zorgt vloerverwarming voor een gelijkmatige verspreiding van warmte over de hele vloer, wat zorgt voor een comfortabele omgeving zonder koude zones.
  • Meer ruimte voor interieurontwerp
    Omdat er geen radiatoren aan de muur gemonteerd hoeven te worden, biedt vloerverwarming meer ontwerpvrijheid voor uw interieur met volledig gebruik van de wandruimte voor meubels en decoratie.

Interesse in vloerverwarming?

Wilt u een offerte voor het plaatsen van vloerverwarming in uw nieuwbouwwoning of renovatieproject? Neem dan snel contact op met ons via e-mail naar info@olivierdewilde.be of via ons contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Geniet van het comfort en de efficiëntie van vloerverwarming met een installatie door Olivier De Wilde Technics!

Inspiratie

Desco
Begetube