Centrale verwarming

Verwarming is onmisbaar in onze woningen. Is uw installatie aan vernieuwing toe? Aangepast aan uw noden plaatsen wij een nieuwe verwarmingsinstallatie op gas. Of dacht u eerder aan een warmtepomp? Voor dit alles kan u bij ons terecht, zowel voor nieuwbouw als renovaties.

Alle nodige toebehoren worden door onze stielmannen geplaatst (schouw/leidingen/pompen/…). Wenst u daarbij vloerverwarming of nieuwe radiatoren? Ook dat is geen probleem.

Indien u dit wenst, herinneren wij u na de installatie om het wettelijk verplichte onderhoud (afhankelijk van het type verwarming) te laten inplannen. Wij beschikken over de juiste erkenningen om het onderhoud van uw installatie correct uit te voeren!

Duurzame energie

Overweegt u de installatie van een zonneboiler voor sanitair warm water? Een warmtepomppoiler? Of misschien een warmtepomp (lucht of water)?Ook dan bent u bij Olivier De Wilde Technics aan het juiste adres! Vraag snel uw offerte!

Airco

In ons steeds warmere klimaat overwegen steeds meer mensen om airco te plaatsen in de woning. U kunt ook hiervoor bij Olivier De Wilde Technics terecht!

Contacteer ons snel voor meer info!

Ventilatie

Om ervoor te zorgen dat er een gezond leefklimaat heerst in uw woning, is ventilatie de redder in nood. Er wordt buitenlucht aangevoerd en vervuilde lucht afgevoerd. Stuur ons uw omgevingsvergunning door zodat wij de ventilatieverplichtingen kunnen nagaan.

Vraag snel meer info en contacteer ons!

Regenwaterrecuperatie

In huidige omstandigheden is recuperatie van regenwater niet meer weg te denken. Regenwater kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden (doorspoelen toiletten/wasmachine/tuin/…). De vergunningverlenende overheid wordt ook steeds strenger in het opleggen van voorwaarden voor het hergebruik van regenwater. Investeer in een regenwaterrecuperatiesysteem en bespaar op je leidingwaterfactuur! Zo draagt ook u een steentje bij!

Een pomp in de put of losstaand, het kan allemaal!
Vraag nu je offerte op maat!