Centrale verwarming

Aangepast aan uw noden plaatsen wij een nieuwe verwarmingsinstallatie op gas of mazout, aan u de keuze. U kan bij ons terecht voor zowel renovatie- als voor nieuwbouwprojecten.

Wij plaatsen de schouw, nieuwe leidingen, ketel, pompen, radiatoren, vloerverwarming, … zoals u het wenst.

Vergeet nadien ook het onderhoud van uw installatie niet!

Wist u dat installaties op mazout jaarlijks onderhouden moeten worden en op gas tweejaarlijks? Ook hiervoor kunt u terecht bij Olivier De Wilde Technics bvba. Wij beschikken namelijk over de juiste erkenningen om het onderhoud van uw installatie correct uit te voeren!

Sanitair

Hebt u renovatieplannen voor uw badkamer? Of start u binnenkort aan uw nieuwbouwwoning en bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte op uw maat!

U kan bij ons terecht voor het installeren van uw sanitaire installatie en waterbehandeling (waterverzachters voor hard water, filtersystemen, regenwaterrecuperatie, …).

Uw droombadkamer installeren, da’s onze job!

Duurzame energie

Overweegt u de installatie van een zonneboiler voor sanitair warm water? Ook dan bent u bij Olivier De Wilde Technics aan het juiste adres!

Gashaarden

Wilt u een gashaard installeren in uw woning? Dan bent u aan het juiste adres! Klassiek of modern, samen gaan we op zoek naar het juiste toestel.

Met een gashaard zorgt u voor een comfortabele manier van bijverwarming. Met een houtvoorraad dient u geen rekening te houden, aangezien een gashaard wordt aangesloten op het net. De mogelijkheden zijn legio! Contacteer ons snel voor meer info!

Ventilatie

Om ervoor te zorgen dat er een gezond leefklimaat heerst in uw woning, is ventilatie de ideale partner. Er wordt gezonde lucht aangevoerd en vervuilde lucht afgevoerd. Wellicht staan in uw stedenbouwkundige vergunning bepaalde ventilatieverplichtingen opgenomen. Zowel voor een systeem C als D kunt u bij ons terecht. Vraag snel meer info en contacteer ons!

Regenwaterrecuperatie

Regenwater kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig legt de overheid bij nieuwbouw zelf een verplicht hergebruik van regenwater op. Gebruik dus het opgevangen regenwater voor het spoelen van het toilet, de wasmachine, de tuin, … en bespaar op je waterfactuur!

Aangezien de kwaliteit van het regenwater niet kan worden gegarandeerd, is het water zonder behandeling niet geschikt voor persoonlijke hygiëne of in de keuken.

Een pomp in de put of losstaand, het kan allemaal! Vraag nu je offerte op maat!

Tankcontrole

Het laten keuren van uw mazouttank is wettelijk verplicht teneinde bodemverontreiniging tot een minimum te beperken. Heeft u nog een geldig keuringsverslag voorhanden en zit er een groene dop op uw tank? Contacteer ons snel voor een afspraak!