Badkamer(renovatie)

Bent u op zoek naar een professionele installateur voor de renovatie van uw badkamer uit uw dromen?
Of zoekt u een aannemer voor uw nieuwbouwproject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op uw maat!

Creëer de badkamer uit uw dromen

De dagelijkse routine begint en eindigt in de badkamer. Een badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer samenstellen kan dus ook best spannend zijn. Een badkamer geeft functionaliteit, esthetiek en waarde aan het huis. De mogelijkheden in sanitaire toestellen zijn ontelbaar. Landelijk, strak, budget of wellnessproof: alles kan! Wij helpen u graag verder met onze totaalaanpak!

  • Bepaal je budget:
    Stel een realistisch budget samen voor het project. Wij streven ernaar u te helpen om een badkamer naar wens binnen budget samen te stellen.
  • Zorg voor een ontwerpplan
    Wat wenst u te bereiken met de renovatie of in de nieuwe badkamer? Meer ruimte, modernere uitstaling of opfrissing van de ruimte? Budget of wellness? Denk goed na over de keuzes, wij helpen u graag verder.
  • Kies duurzame materialen
    Laat ons helpen om de keuze tussen de vele materialen tot een goed einde te brengen. Kiest u voor tegels, bepleistering met bv. mortex of wandpanelen? Inbouw of opbouwkranen? Een vrijstaand bad? Inloopdouche? Zwevend meubel? En ga zo maar door, de mogelijkheden zijn immens.

Samen gaan we op zoektocht om de ideale kwalitatieve badkamer uit uw dromen te verwezenlijken.

P.S. vergeet geen waterbehandelingstoestel te installeren bij gebruik van hard water, uw sanitaire toestellen en leidingen zullen u dankbaar zijn!